Showroom

Mocht u naar aanleiding van onze presentatie eens rustig met een van onze adviseurs een en ander willen bespreken, dan nodigen wij u graag uit onze showroom in Lelystad te bezoeken. Hierin zijn de meeste producten uit ons programma ten behoeve van de watersport, campers en caravans  tentoongesteld.
Met name toiletsystemen, vuilwatertanks en toebehoren, ovens en kooktoestellen, koelkasten en halogeen- en TL-verlichting in 12 en 24 Volt.

Onze showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

U kunt ons als volgt bereiken:

LET OP: Door de aanleg van de Hanzelijn is de verkeerssituatie rond afrit Lelystad-Noord gewijzigd. Hieronder staat de correcte route. Veel navigatie-systemen zullen vanaf de afrit een verkeerde route geven.

Altijd de borden industrieterrein Oostervaart aanhouden !


A6, komend uit de richting Almere: Afslag Lelystad Noord (nr. 11). Onder aan de afrit op de rotonde de 1e afslag nemen. Onder de snelweg door en op de volgende rotonde rechtdoor. (2e afslag)
Op de volgende rotonde de 1e afslag nemen richting Oostervaart. Deze weg volgen het viaduct over. Na het viaduct de 1e weg rechts (Platinastraat), aan het einde links met weg mee en dan is het het 2e gebouw (Platinastraat 21)

A6, komend uit de richting Emmeloord: Afslag Lelystad Noord (nr. 11). Onder aan de afrit op de rotonde de 1e afslag nemen. Op de volgende rotonde de 1e afslag nemen richting Oostervaart. Deze weg volgen het viaduct over. Na het viaduct de 1e weg rechts (Platinastraat), aan het einde links met weg mee en dan is het het 2e gebouw (Platinastraat 21)

Powered By OpenCart
Watersportwinkelonline © 2017