Bedflex Flexibele lattenbodem (140 x 200 cm)

Bedflex Flexibele lattenbodem (140 x 200 cm)
Bedflex Flexibele lattenbodem (140 x 200 cm) Bedflex Flexibele lattenbodem (140 x 200 cm) Bedflex Flexibele lattenbodem (140 x 200 cm) Bedflex Flexibele lattenbodem (140 x 200 cm) Bedflex Flexibele lattenbodem (140 x 200 cm) Bedflex Flexibele lattenbodem (140 x 200 cm)
Merk: Bedflex
Model: BF 1400
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €128,00
Adviesprijs:
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Goed slapen vindt eigenlijk iedereen belangrijk. Thuis besteden wij hieraan terecht veel aandacht; we kopen een goed matras en een goede lattenbodem onder het matras. Echter als we buitenshuis slapen, is dat slaapcomfort zéker zo belangrijk. De meeste mensen slapen buitenshuis al minder goed dan thuis. Daarom is het zo belangrijk, dat we op de slaapplaats buitenshuis hetzelfde rugcomfort creëren als u thuis gewend bent. Een van de dingen die hieraan bijdraagt, is een goede lattenbodem onder het matras. Wij hebben voor u een zeer flexibele lattenbodem in ons programma voor een alleszins betaalbare prijs!

Comfort

De verende lattenbodem biedt u het slaapcomfort, zoals u dat thuis gewend bent.

Vocht / condens

Door vocht en condens ontstaat schimmelvorming aan de onderzijde van het matras. De verende lattenbodem zorgt ervoor, dat het matras aan de onderzijde kan ventileren, waardoor schimmelvorming geen kans heeft!

Vele toepassingen en afmetingen

De lattenbodem is in alle denkbare afmetingen en vormen leverbaar. Doordat het systeem zeer flexibel is, zijn er vele toepassingen denkbaar. Wij noemen u onder andere:

Motorjacht en zeiljacht

Met name aan boord van schepen zijn vocht- en condensvorming een groot probleem en is de slaapplaats door gebrek aan ruimte al vaak minder comfortabel dan thuis. De flexibele lattenbodem kan u hier dus een goede dienst bewijzen. Doordat de lattenbodem zeer eenvoudig op elke gewenste maat te maken is, is elke bedvorm te realiseren. Ook als er onder de lattenbodem opbergruimte aanwezig is, blijft deze gemakkelijk bereikbaar. Onderstaand ziet u een installatievoorbeeld.

Touringcar en vrachtwagen

Zeker bij internationaal transport is het noodzakelijk, dat een zo optimaal mogelijke slaapplaats wordt gecreëerd. De veiligheid voor chauffeur en passagiers is in het geding en een goede nachtrust is daarbij onontbeerlijk.

Caravan / motorhome

Bij caravans en motorhomes wordt de zithoek vaak 's avonds omgebouwd tot bed. Doordat de lattenbodem oprolbaar is, is deze bij uitstek geschikt voor toepassing in caravan en motorhome.

Leveringsprogramma

De flexibele lattenbodems zijn leverbaar in de afmetingen 70 x 200 cm tot 180 x 200 cm. Tevens zijn er twee latdikten leverbaar: 8 en 10 mm. De dikte van de latten wordt bepaald aan de hand van het gewicht van de gebruiker en de benodigde overspanning tussen de flexibele gewrichten.
Afwijkende afmetingen kunnen gemaakt worden door de latten in te korten. U kunt dit zelf zeer eenvoudig doen (afzagen).

• Dikte: 10 mm

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Powered By OpenCart
Watersportwinkelonline © 2021